Ρυθμίσεις Δανείων

Δωρεάν ραντεβού για ενημέρωση Τηλ: 210 36 17 054

Αποφάσισε...

ΟΧΙ στην επιμήκυνση των      δανείων σου, πληρώνωντας περισσότερους τόκους.


ΟΧΙ στις επιπλέον προσημειώσεις των ακινήτων σας.


ΝΑΙ στην διαγραφή μέρους του χρέους, κάνοντας χρήση του νόμου Κατσέλη.


ΜΗΝ αφήνεις χρέη στα παιδιά σου.
Επιτέλους γλίτωσα από τις εισπρακτικές


Καθημερινά τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου, βομβαρδιζόμασταν από δεκάδες τηλεφωνήματα από τις γνωστές εισπρακτικές. ¨Επαιρναν και στην δουλειά μου, προσπαθώντας να με εκθέσουν ώστε να υποκύψω έτσι στις πιέσεις τους. 
Δεν ήξερα τι να τους απαντήσω στην επιμονή τους να πληρώσω τις δόσεις κανονικά. Αφού εγώ έχασα από το εισόδημά μου 40%, δεν έπρεπε λογικά να έχω και αντίστοιχη μείωση στα δανειά μου.

Με την υπαγωγή μου στο νόμο Κατσέλη η απάντησή μου ήταν πλέον στερεότυπη. Έχω υποβάλλει αίτηση στο αρμόδιο Δικαστήριο το οποίο θα κρίνει τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλω τις δόσεις μου.

Ξαναβρήκαμε εγώ και η οικογενειά μου την ηρεμία μας, απέκτησα ξανά αισιοδοξία, αφού έχουν σταματήσει οι καθημερινές οχλήσεις από τις τράπεζες και τις εισπρακτικές.

Μαρία Π. Δημόσιος Υπάλληλος


Το Δικαστήριο αφού λάβει υπόψη τα εισόδημά και τις βιοποριστικές ανάγκες  της οικογενειάς (και όχι μόνο τις ανάγκες της τράπεζας) θα ρυθμίσει συνολικά τα χρέη του οφειλέτη με τα δεδομένα τα σημερινά και όχι με τα δεδομένα που  είχε όταν πήρε ο  τα δάνεια και το εισοδημά του ήταν κατά πολύ υψηλότερο.

Σχόλια πελατών

Επιτέλους γλίτωσα από τις εισπρακτικές    Περισσότερα....
Ευτυχώς δεν υπέγραψα την σύμβαση που μου πρότεινε η τράπεζα       Περισσότερα....
Στην τράπεζα μου έλεγαν ότι ο νόμος Κατσέλη καταργήθηκε    Περισσότερα....
Εσωσα το σπίτι μου από υποθήκη και προσημείωση      Περισσότερα....